Kaip sukurti interneto svetainę nemokamai

Detali instrukciją kaip sukurti svetainę nemokamai su Wordpress

Yra keli būdai sukurti svetainę nemokamai:

  1. Su turinio valdymo sistema (Wordpress, Drupal, Joomla)
  2. Su konstruktoriumi

Abiem atvejais tai galima padaryti neturint jokių specialių žinių, jums pilnai užteks instrukcijos, kurią pateikiu šiame straipsnyje.

Nemokamas svetainės kūrimas su turinio valdymo sistema

Galėsite sukurti svetainę nieko nesamdant ir padaryti viską savarankiškai, tačiau būtina užsisakyti serverį. Tai galite padaryti per serveriai.lt (pasirinkite planą "Svetainei"), taip pat bus pasiūlyta užsisakyti domeną, jeigu dar neturite, užsisakykite ir jį.

Kai apmokėsite paslaugas, prisijunkite prie svetainės valdymo pulto, adresas atrodo taip https://_________.serveriai.lt:8443

Spauskite "Installatron":

Spauskite "Aplikacijų naršyklė":

Spauskite "WordPress":

Ir toliau užpildykite visą informaciją, kai atliksite visus žingsnius, turėsite veikiančią svetainę su savo domenu.

Taip pat rekomenduoju įdiegti į Wordpress turinio valdymo sistemą plugin'ą Elementor, kuris leis paprastai ir vizualiai konstruoti dizainą ir turinį. Galite jį įsigyti čia.

Svetainių kūrimas su konstruktoriumi (website builder) yra kitas galimas kelias

Populiariausi svetainių kūrimo konstruktoriai šiuo metu yra:

Nors jų reklamai skiriama daug pinigų ir visi juos žino, mūsų asmeninė patirtis rodo, kad su jais dirbti yra labai sudėtinga, nes jie bando spręsti universalią užduotį, taip, kad tiktų visiems gyvenimo atvejams, dėl to yra per daug perkrauti. Tą patį patvirtina ir mūsų klientų patirtis — beveik visi, išbandę konstruktorių, vėliau užsisako svetainę iš profesionalų, aišku, jeigu turi tam pinigų. Jeigu svarstote sukurti svetainę savarankiškai, įvertinkite galimybę ją užsisakyti iš mūsų, tai padės sutaupyti laiko ir užtikrintai gauti kokybišką produktą. Kiek kainuoja svetainė?

Užsisakyti svetainę